Dating droguri,

Ambii criminali și-au folosit cunoștințele din lumea sexului gay pe droguri — petreceri sexuale pentru bărbați, organizate adeseori prin intermediul aplicațiilor de dating, dating droguri sunt alimentate de mefedronă, GHB și cristale de metadonă — ca un pretext și un paravan pentru crimele lor sinistre.

Cu cât apărea mai mult scena sexului gay pe droguri în aceste procese, cu-atât mai mult această subcultură nișată a ajuns să reprezinte o lume subterană, macabră, în ochii publicului. Publicitate Dar ce știm, dating droguri fapt, despre această lume ascunsă care inspiră așa o fascinație sumbră?

Dincolo de cazurile extreme ale lui Port și Brizzi, nu se poate nega că e o activitate riscantă, pentru că poate să implice injectarea și supradoza de droguri, sexul neprotejat și potențial de adicție. De când VICE a adus această scenă în atenția publicului național îna făcut subiectul unor investigații jurnalistice de calitate, în mod special în documentarul despre chemsex de la VICE și în articole scrise de jurnaliști specializați pe subiecte LGBT, cum ar fi acesta.

Cu toate dating droguri, în afară de un studiu din care a dating droguri că serviciile anti-drog nu sunt pregătite să facă față victimelor chemsexului, cercetarea de specialitate, în profunzime, a acestei manifestări moderne a vechii încrengături dintre sex și droguri a fost subțire în teren. Până acum.

Christine Schierano, criminolog la Universitatea John Moores din Liverpool, cercetează scena de chemsex din Londra, aflată în plină dezvoltare, din Se uită la consecințele asupra sănătății și a modului în care sunt furnizate drogurile.

Pe un fundal de utilizare de droguri și sex, uneori public, alteori în spatele ușilor închise, a cunoscut și a intervievat numeroși dealeri și invitați la astfel de petreceri în ultimii șase ani. Uneori s-a afundat: într-un an și-a petrecut circa o treime din orele de trezie la petreceri asociate cu scena de chemsex.

Publicitate Cercetarea lui Schierano — care a fost publicată parțial dating droguri decembrie într-o revistă de specialitate de către Societatea Europeană pentru Cercetarea Drogurilor Sociale — e singura perspectivă etnografică pe termen lung asupra lumii orgiilor gay pe droguri.

Conferă acces fără precedent asupra modului în care s-a schimbat scena, a ceea ce o duce mai departe și a persoanelor atrase de ea.

dating droguri perth australia dating online

Schierano a descoperit accidental scena de chemsex în O italiancă de 22 de ani, singură la Londra, se distra, dansa și bea în celebrele baruri și cluburi gay din Vauxhall. A început s-o ardă cu un grup dating droguri tipi prindeți recenzii de la cărora le plăceau clubbingul, drogurile și aventurile sexuale.

Pe măsură ce scena în creștere de chemsex din Marea Britanie a început să se extindă — în Los Angeles și San Francisco existau deja scene asemănătoare de zece ani dating droguri tipii ăștia au fost cei care-au rugat-o pe Schierano să le documenteze viețile.

Întâmplător, noii ei prieteni au fost personaje importante în dezvoltarea culturii de chemsex din Londra, care și-a mutat focusul din cluburi pe petreceri private flamboaiante. Unul dintre obișnuiții circuitului de chemsex era un prof de liceu, care cumpăra adeseori droguri tot weekendul, ca să-și satisfacă iubitul.

dating droguri sfaturi pentru profilul online de dating

Lui i-a fost greu, spune Schierano. Toată lumea încerca să-l convingă să anunțe că dating droguri bolnav la birou, dar se ducea întotdeauna, pentru că spunea că are o datorie față de copii. În cele din urmă, a fost arestat într-o razie a poliției și a rămas fără job.

Majoritatea celor 23 de dealeri de chemsex pe care i-a studiat în profunzime erau străini care locuiau și munceau la Londra, din locuri gen America de Sud, Italia și Europa de Est. Au fost doar doi dealeri britanici. Au început să vândă din două motive: pentru profit și popularitate. Voiau să facă bani, de multe ori ca să-și permită propriile droguri. Voiau și să fie populari și cu cât erau mai populari, cu-atât le era mai ușor să vândă droguri.

Îi plăcea enorm ideea că cineva se uită la el și îl vrea. Publicitate Dealerii nu asigură doar locația, ci și trio-ul de droguri puternice care sunt viața scenei de chemsex — pentru că chimicalele alimentează sexul, nu invers, spune Schierano. Mefedrona, care dating droguri pe scena de droguri din Marea Britanie cu doar câțiva ani înainte de popularizarea chemsexului, e un ajutor super-ieftin pentru anduranță.

Cristalele de metadonă, un drog care practic nici nu se folosește în Marea Britanie decât pe scena de clubbing gay din Londra, furnizează atât anduranță, cât și dating droguri sexuală.

dating droguri 50 de site- uri de dating

Pe scena de chemsex, e un iureș cu drogurile astea. Majoritatea se vând în persoană la cluburi și petreceri, dar azi cam toți dealerii vând și prin intermediul aplicațiior de dating. Schierano a constatat că de-a lungul unui weekend lung, în timpul unei petreceri mari, un dealer o să transfere până la un kilogram de mefedronă. Majoritatea comandă de la furnizori cam de grame odată — afaceri turcești și asiatice din nordul și vestul Londrei, care importă din India sau prin Dark Web — în caz că le găsește cineva rezerva în timp ce-s sparți pe GHB.

Pe lângă mefedronă, dealerii mai trec și prin circa un litru de GBL, echivalentul a aproximativ de doze. Majoritatea își cumpără online, de site-uri gen GBL. E relevant că deși GBL-ul le asigură dealerilor cel mai mare profit — pot dating droguri facă de lire dintr-un litru pe care-au dat 40 — majoritatea ajung să-l dating droguri pe dating droguri.

De fapt, dealerii de chemsex pe care i-a întâlnit Schierano nu erau tocmai niște mercenari veroși. În primii ani ai scenei de chemsex din Londra — și din dating droguri în ce mai puțin în — dealerii-gazde se imaginau drept un fel de mame ale tuturor răniților.

Petrecerile nu-s doar dating droguri locuri în care ase adună lumea să se drogheze și să facă sex; sunt noduri de camaraderie, unde poți găsi un umăr pe care să plângi — și e treaba dealerului-gazdă să asigure asta. Petrecerile lui Leon au dating droguri rapid niște fani loiali: droguri în care poți să ai încredere și sex la nesfârșit, sub o umbrelă protectoare.

dating droguri datând un tip britanic

Au servit drept consilieri, lucrători sociali, și au înțeles că e treaba lor să-i facă pe oameni să se simtă bine", spune Schierano. Publicitate Cu toate astea, viața unui dealer de chemsex e una intensă și aglomerată.

dating droguri conectează-te pentru o noapte

Mulți dealeri se găsesc prinși într-un tumult de petreceri și vânzare de droguri, și e greu să ieși. După spusele lui Schierano, dealerii iau voit mini-supradoze de GBL la propriile lor petreceri de chemsex, ca să se asigure că au parte de ceva odihnă. Te droghezi, vinzi droguri și oamenii fac mizerie. Încerci să te duci la budă și acolo face lumea sex. Te duci la tine-n cameră și și acolo sunt oameni. Poate să fie stresant.

Pe unii dealeri nu-i deranjează, pentru că știu că atât timp cât petrecerea e-n toi la ei acasă, pot să vândă toate drogurile. Dating droguri dealerilor de droguri pentru chemsex au cariere la fel de scurte ca un ogar de curse pe amfetamine. În medie, spune Schierano, dealerii pentru chemsex rezistă doi ani în domeniu înainte să se epuizeze. Unii dealeri își dau seama că singurul mod în care pot să oprească torentul de petreceri de la ei de-acasă e să se mute. Dar nu-i nevoie decât de o petrecere la noua adresă ca să înceapă din dating droguri.

Britney, un dealer de droguri în vârstă de 25 de ani din sudul Londrei, i-a spus dating droguri Schierano că era imposibil să doarmă sau să ia o masă normală cu prietenul lui, pentru că dating droguri întotdeauna cineva în sufragerie. Din cei 23 de dealeri pe care i-a studiat în șase ani, doar trei mai sunt încă la Londra.

Leon, de exemplu, când a constatat că relația lui se apropia de destrămare, pentru că își transformase casa într-un club non-stop, a ajuns să se mute în dating droguri Europei ca să aibă parte de niște liniște și pace.

Alții au ajuns să vândă pe scenele de chemsex mai relaxate din străinătate, în Spania și în Canare. Dar odată ce pleacă un dealer, apare altul.

Din încoace, Schierano a observat o schimbare pe scenă. Pe măsură ce dating droguri înmulțit petrecerile și din ce în ce mai mulți oameni au fost atrași de mirajul chemsexului, vibe-ul de încredere în comunitate a scăzut.

Furtul de droguri și de bani din geci și portofele a devenit mai răspândit, deși participanții s-au adaptat. Oamenii au început să nu-și mai scoată șosetele în timpul sexului — look-ul clasic de star porno german — sau să-și cumpere brățări dubioase de picior, pentru că aveau nevoie să-și bage undeva banii și drogurile în timp ce erau dezbrăcați.

Așa că unii și-au pus banii în șosete.

Lumea tristă a petrecerilor de sex pe droguri

Dar s-a aflat și au început să le fure din șosete când dormeau sau în timp ce făceau sex. Așa că au început să-și cumpere brățări de mână sau de picior cu buzunare pentru bani și droguri.

Un tânăr corporatist est-european pe la douăzeci-și-ceva de ani, își petrecea serile și weekend-urile mutându-se de la o petrecere la alta, alergând după cristalele de metadonă de care devenise dependent. După ce-l foloseau, îl dădeau afară", spune Schierano.

La una dintre petreceri, i s-a zis, și-a pierdut cunoștința după ce luase prea multe droguri dating droguri a fost violat, apoi trezit și obligat să se uite la o filmare cu propriul viol. Publicitate Există cu siguranță și o latură mai tenebroasă a chemsexului, spune ea. Pare să implice victime și abuzatori violenți, violatori, care au fost respinși de două ori: mai întâi de mainstream și apoi de scena gay. Sunt respinși pe Grindr și devin outsideri.

Mai multe despre acest subiect