Dating engleză. DATING - Definiția și sinonimele dating în dicționarul Engleză

dating engleză

to dating - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context

Her topics range from dating engleză kiss tips to dating on a budget. Subiecte ei variază de la sfaturi dating engleză sărut la intalniri pe un buget. No reference to dating in his emails or on social media. Nicio referință la întâlniri în e-mail-urile sale sau în media socială.

Well, we could just go back to dating. Putem să ne întoarcem la întâlniri. There really is only one rule when it comes to dating, show up. E o dating engleză regulă referitoare la întâlniri : să apari. A definite upside to dating older. Un susul clar pentru intalniri mai vechi.

dating engleză fete singure din Iași care cauta barbati din Craiova

I think it's because she's used to dating guys. Cred dating engleză e pentru că ea este folosită pentru întâlniri băieți. So is being beautiful and single, which is why it's important to, you know, stay open to dating.

dating engleză crearea unui site web dating

Deci, este în curs de frumos și singur, care este motivul pentru care este important sa, știți, rămâne deschisă la intalniri. And this seemed astounding. The Internet is a transcendent idea.

dating engleză meg dating brian

It's a set of protocols that has changed everything from shopping to dating to revolutions. Părea ciudat. Internetul e o idee abstractă, un set de protocoale ce a schimbat tot, de la cumpărături, la întâlnirila revoluții.

Sir, why not try learning a lesson from this and graduate from dating girls to dating dating engleză Domnule, de ce nu încercați de învățare o lecție de la acest și absolvent de la intalniri fete pentru intalniri femei? Larry's not used to dating. Larry nu e obișnuit cu ieșirile în oraș.

Sinonimele și antonimele dating în dicționarul de sinonime Engleză

From role model to dating models. De la un idol model a ajuns să se întâlnească cu fotomodele. No, no, she would never admit to dating outside of father. Nu, n-ar fi recunoscut niciodată că se vede cu un alt bărbat în afară de tata.

dating engleză aplicații populare de întâlniri în noua zeelandă

When it comes to dating women these days, I just can't figure out what they want. Când vine vorba de întâlnit femei în ziua de azi, pur și simplu nu reușesc sa-mi dau seama ce vor de fapt. He's dating engleză school when it comes to dating. E de modă veche când vine vorba de întâlniri.

Vă rugăm să ajutați la corectarea textelor:

Well, I'm open to dating. That's true when it comes to dating B-list TV stars and in business. Asta e adevărat când trebuie să te întâlnești starurile B-list TV și în afaceri. He needs to dating someone serious.

Contact Ce inseamna dating Chatango anime lovers dating site.

El trebuie să intalniri cineva serios. She's probably used to dating guys got their own airplanes, let alone cars. Este probabil obișnuita să umble cu tipi care au avioane, ca să nu mai zic de mașini. He says he's not used to dating. Spune ca nu e obișnuit cu intalnirile. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

Nu sunt selectate sau dating engleză manual, așadar pot conține termeni inadecvați.

DATING - Definiția și sinonimele dating în dicționarul Engleză

Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens.

Propune un exemplu.

Mai multe despre acest subiect