Dating mare

dating mare

Silviu Istrate În primul rând, persoanele care erau mai conștiincioase, extrovertite și agreabile — dar mai puțin nevrotice — aveau tendința de a fi mai fericite și per total și în relație.

aplicația de întâlnire a evenimentului viteza datând berkshire

La fel, oamenii care aveau parteneri mai conștiincioși și mai dating mare nevrotici erau, de asemenea, mai fericiți. Cu alte cuvinte, când sunt analizate izolat, trăsăturile de personalitate ale oamenilor și ale partenerilor lor contează când vine vorba de cum se raportează la relațiile lor și la viață în general, dar similaritatea de personalitate?

site- ul de dating online din filipine datând un bețiv greu

Nu prea. Efectele similarității erau mici și nesemnificative.

starbucks dating site asian dating newsletter

Merită observat și că aceste efecte contează mult mai puțin decât cele care derivă din propria personalitate. Publicitate Aceste rezultate seamănă și cu alte cercetări despre similaritate și satisfacția în relații. Dating mare exemplu, un studiu anterior a descoperit că atunci când e vorba de a prezice satisfacția în relație și față de viață în general, ce contează cel mai mult sunt trăsăturile tale de personalitate, apoi cele ale partenerului, și pe ultimul loc similaritatea dintre tine și partener.

Din dating mare, efectele similarității erau foarte slabe în acest studiu. Există un corolar important la această poveste.

gigi de la shahs de sunset dating jax dating app coffee întâlnește bagel

În vreme ce similaritatea reală nu pare să fie un factor predictiv important pentru succesul relației, similaritatea percepută este. Cu alte cuvinte, când oamenii cred că personalitatea lor este similară cu a partenerului lor indiferent dacă e adevărat sau nuau tendința să fie mai fericiți.

bangla park dating viteza asiatică datând pe perth

Mai exact, asta apare dating mare ne uităm la trăsături legate de dominanță și submisivitate, unde oamenii au tendința să fie mult mai fericiți când fac pereche cu un partener care posedă trăsătura opusă mai degrabă decât aceeași trăsătură.

Mai multe despre acest subiect