Dating online alegeți numele de utilizator. Apple Footer

dating online alegeți numele de utilizator

Opțiune Login automat Selectați Dezactivat dating online alegeți numele de utilizator doriți ca utilizatorii să facă login de fiecare dată când Mac-ul repornește.

dating online alegeți numele de utilizator transgender ftm dating

Pentru ca un anumit utilizator să facă login automat atunci când Mac-ul repornește, alegeți numele de cont al utilizatorului și introduceți parola acestuia.

Această opțiune este utilă dacă Mac-ul are un singur utilizator și este întotdeauna într-o locație securizată.

dating online alegeți numele de utilizator speed​​ dating sheffield 18 30

Dacă securitatea este o problemă, trebuie dezactivată opțiunea de login automat. Notă: când este activat FileVault, opțiunea de login automat este dezactivată.

  • Lafayette speed​​ dating
  • Puteți alege oricând ce funcționalități iCloud să fie activate și ce date să fie trimise pe iCloud din aplicația Configurări de pe dispozitivul dvs.
  • 22 de ani datând 32 de ani
  • Ar trebui să plătiți pentru un site de dating
  • Schimbați cine gestionează Contul de marcă - iPhone și iPad - Cont Google Ajutor
  • Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, I.

Afișează butoanele pentru adormire, repornire și oprire Afișează aceste butoane în fereastra de login. Afișează meniul de introducere în fereastra de login Permite utilizatorilor să aleagă limba macOS utilizată după login.

dating online alegeți numele de utilizator flori pentru întâlniri timpurii

Afișează indicii pentru parolă Afișează un indiciu pentru parolă în fereastra de login. Indiciul este afișat în timpul loginului dacă utilizatorul face clic pe semnul întrebării în câmpul de parolă sau introduce o parolă incorectă de trei ori consecutiv.

dating online alegeți numele de utilizator dating de viteză auto

Afișează meniul de comutare rapidă a utilizatorului ca Activează comutarea rapidă între utilizatori din bara de meniu. Alegeți modul în care utilizatorii sunt afișați în bara de meniu din meniul pop-up.

Permite utilizatorilor din rețea să facă login în fereastra de login Permite utilizatorilor să facă login pe Mac-ul dvs. Opțiuni de accesibilitate Pentru a selecta opțiunile care facilitează loginul pe Mac, faceți clic pe Opțiuni de accesibilitate. Consultați Activarea opțiunilor de accesibilitate în fereastra de login.

dating online alegeți numele de utilizator aplicații de conectare korea

Server cont de rețea Pentru a conecta Mac-ul la un server cont de rețea, faceți clic pe butonul Conectare sau Editare. Acest buton se numește Conectare atunci când Mac-ul nu este conectat la un server cont de rețea.

Numele de utilizator poate fi schimbat la cerere, de către un global renamer. Efectele acestei schimbări sunt următoarele: Toate paginile contului vechi de utilizator, de discuții și subpaginile acestora sunt mutate la noul cont Istoricele tuturor paginilor la care a contribuit utilizatorul respectiv sunt modificate pentru ca acele contribuții să fie atribuite noului cont. Preferințele asociate contului vechi lista de pagini urmărite, semnătura, parola etc.

În cazul în care Mac-ul are deja o conexiune, pe buton apare Editare. Adaugă și Elimină Pentru a adăuga un utilizator sau un grup nou, faceți clic pe butonul Adaugăapoi introduceți informațiile pentru noul utilizator sau grup.

dating online alegeți numele de utilizator dating lista de afișare a realității

Pentru a șterge un utilizator sau grup, selectați-l din listă, apoi faceți clic pe butonul Elimină.

Mai multe despre acest subiect