Dating rawalakot. Toli Peer Guest house Preturi, fotografii, recenzii, adresa. Pakistan

Acest site folosește module cookie
Antic [ edita ] Regiunea Multan a fost locuită continuu de cel puțin 2. Regiunea găzduiește numeroase situri arheologice care datează din epoca timpurie Harappan a civilizației Indus Valley[16] datând din î. Potrivit istoricului persan Firishtaorașul a fost fondat de un strănepot al lui Noe.

Share on Facebook Share on Twitter Aflați 10 fapte despre regiunea Kashmir Kashmir este o regiune situată în partea de nord-vest a subcontinentului indian. În prezent, Națiunile Unite se referă la această regiune ca Jammu și Kashmir.

Vremea in Rawalakot orașului

Până în secolul al XIX-lea, Kashmirul a inclus din punct de vedere geografic regiunea de vale din Himalaya până în zona montană Pir Panjal. Astăzi însă a fost extinsă pentru a include domeniile menționate mai sus. Kashmirul este semnificativ pentru studiile geografice, deoarece statutul său este contestat, ceea ce dating revolvere h r adesea conflictul să se dezvolte în regiune. Astăzi, Kashmir este dating rawalakot de IndiaPakistan și China.

Zece fapte geografice despre Kashmir Documentele istorice afirmă că regiunea actualului Kashmir a fost mai înainte un lac, dating rawalakot numele său derivă din mai multe traduceri care tratează apa.

Kaashmir, un termen folosit în textul religios Nilamata Puranaînseamnă, de exemplu, "o pământ deshidratat din apă". Capitala veche a lui Kashmir, Shrinagari, a fost fondată pentru prima dată de împăratul buddhist Ashoka, iar regiunea a servit drept centru al budismului. În secolul al IX-lea, hinduismul a fost introdus în zonă și ambele religii au prosperat.

dating rawalakot

Acest lucru a pus capăt conducerii hinduse și budiste a zonei și, înShah Mir Swati a devenit primul conducător musulman din Kashmir. Pe parcursul restului secolului al XIV-lea și în vremuri ulterioare, dinastii musulmane și imperiile controlau cu succes regiunea Kashmir.

Cu toate acestea, până în secolul al XIX-lea, Kashmir a fost transferat armatelor Sikh care au cucerit zona. Începând cu anulla dating rawalakot dominației Angliei din India, dating rawalakot Kashmir a avut posibilitatea de a alege să devină parte a noii Uniuni a Indiei, Dominionul Pakistanului sau să rămână independentă.

Rawalakot Airport, Islamabad (RAZ, OPRT)

Totuși, în același timp, atât Pakistanul, cât și India au încercat să obțină controlul asupra zonei și a început Războiul Indo-pakistanez dincare a durat până încând regiunea a fost împărțită. În și au avut loc încă două războaie cu Kashmirul.

dating rawalakot

Astăzi, Kashmir este împărțit între Pakistan, India și China. Pakistanul controlează partea de nord-vest, în timp ce India controlează porțiunile centrale și sudice, iar China își controlează zonele de nord-est.

Several field surveys were conducted to document indigenous knowledge of medicinal plants through interviews from local inhabitants during During the study, 58 plant species, belonging to 37 families, were identified and their medicinal uses were recorded.

India controlează cea mai mare parte a terenurilor la Regiunea Kashmir are o suprafață totală de circa kilometri pătrați km pătrațiiar o mare parte a acesteia este nedezvoltată și dominată de lanțuri muntoase mari cum ar fi intervalele Himalaya și Karakoram. Valea Kashmirului este situată dating rawalakot lanțurile muntoase și există, de asemenea, mai multe râuri mari în regiune.

dating rawalakot

Zonele cele mai populate sunt Jammu și Azad Kashmir. Kashmir are un climat variat, dar în altitudini mai joase, veriile sunt modele calde, umede și dominate de vreme monsoonală, în timp ce iernile sunt reci și adesea umede. În înălțimile mai mari, verile sunt reci și scurte, iar ierniile sunt foarte lungi și foarte reci.

Acest site folosește module cookie

Economia lui Kashmir este în mare parte formată din agricultură care are loc în zonele sale vii fertile. Orezul, porumbul, grâul, orzul, fructele și legumele sunt principalele culturi cultivate în Kashmir, în dating rawalakot ce cherestea, iar creșterea animalelor joacă un rol și în economia sa. În plus, artizanatul la scară mică și turismul sunt importante pentru zonă.

Cea mai mare parte a populației din Kashmir dating rawalakot musulmană. Hinduși trăiesc de asemenea în regiune, iar principala limbă a Kashmirului este Kashmirul.

  1. Dating app wp
  2. Fit pui de pui
  3. Он не очень-то об этом распространялся.
  4. Сьюзан рассеянно кивнула, но тут же вспомнила, как Танкадо отдал им Северную Дакоту.
  5. Sfaturi pentru întâlnirea pe cineva din armată
  6. До сих пор Дэвиду Беккеру необыкновенно везло, и не следует и дальше искушать судьбу.
  7.  - А что ты скажешь о проверках пределов памяти, которые мы выполняли.

În dating rawalakot al XIX-lea, Kashmir a fost o destinație turistică populară din cauza topografiei și a climatului său. Mulți dintre turiștii din Kashmir au venit din Europa și au fost interesați de vânătoare și alpinism.

Aeroporturi din Rawalakot, Pakistan (1)

Referințe Cum funcționează Lucrurile. Cum funcționează Stuff "Geografia din Kashmir". Kashmir - Wikipedia, enciclopedia liberă.

Mai multe despre acest subiect