Datând universul,

datând universul

Marţi, 5 ianuarieScience - Spatiul Expansiunea Universului Foto: Wikimedia Commons Astronomii și-au îndreptat din nou privirea spre cea mai veche lumină din Univers de la înălțimea unui observator aflat în Deșertul Atacama din Chile, relatează Phys.

datând universul speed​​ dating kleidung

Două noi lucrări despre descoperire oferă o nouă întorsătură în una din cele mai datând universul dezbateri din astrofizică, una dintre ele fiind publicată în Journal of Cosmology and Astroparticle Physics. În o echipă datând universul cercetători care a măsurat deplasarea galaxiilor a calculat că Universul este cu sute de milioane de ani mai tânăr decât prognozase echipa Planck de la ESA.

Steaua Methuselah, cu numele științific HDse află la o distanță de de ani-lumină și i-a uluit pe experți în momentul descoperirii.

datând universul george dating amal

Analize au arătat că steaua conține foarte puțin fier, ceea ce sugera că s-a format într-o perioadă când fierul nu se găsea din abundență în Univers. În plus, cercetătorii au datat steaua ca având o vechime de 14,5 miliarde de ani, cu 0,7 miliarde de ani mai bătrână decât estimarea acceptată a Big Bang-ului.

datând universul site- ul de dating pentru alb- negru

Discrepanța a sugerat că ar putea fi necesar un nou model al Universului și a provocat îngrijorări că unul din cele două seturi de date ar fi incorect. Citește datând universul.

ENG SUB [Flourish in Time] EP06——Starring: Ancy Deng, Zhang Linghe

Mai multe despre acest subiect