Fete matrimonial. matrimoniale - Translation into English - examples Romanian | Reverso Context

fete matrimonial

fete matrimonial

Caut parteneră din Galați Bună mă numesc George sunt din Galați am 31 de ani studii medii nefumator niciodată căsătorit zodia gemeni înălțime 1,72 82 kg am avut doar relații fete matrimonial eșuate toxice dar îmi doresc o relație serioasă care să evolueze spre căsătorie.

Doresc cunoștință cu o fată singurică necăsătorită din Galați cu vârsta fete matrimonial ani care își dorește o relație serioasă care să evolueze spre căsătorie să facem două inimi fericite iar nunta noastră să fie binecuvântată de Dumnezeu.

fete matrimonial

Ceva serios! Domn din Bucuresti,34 ani,cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiarrealizat fete matrimonial, foarte modest si cumpatatfara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitioscurat, ordonat, meticulosharnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul fete matrimonial să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă.

fete matrimonial

Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt Anunt Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs.

fete matrimonial

De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.

Он дышал. Он остался в живых.

Mai multe despre acest subiect