London ontario

london ontario

london ontario

Transport Londra The D. În DoubleTree by Hilton Hotel London Ontario se fac eforturi sporite pentru dezinfectarea suprafețelor și se pun în practică reguli de distanțare socială. Informațiile privind politica pot varia în funcție de localizare.

london ontario

Pentru mai multe detalii, verifică direct cu partenerul nostru, CleanStay. Dacă te cazezi într-o zonă metropolitană, este posibil ca acest timp să fie mai lung din cauza aglomerației rutiere. De multe ori, cea mai rentabilă soluție de transport de la cel mai apropiat aeroport Londra până la hotel este un taxi sau un serviciu de rideshare.

london ontario

Da, utilizatorii HotelsCombined london ontario călătoresc în Londra caută adesea hoteluri cu piscină. Cele mai multe hoteluri au piscina deschisă între london ontario ore, așadar contactează DoubleTree by Hilton Hotel London Ontario pentru a afla exact regulile și recomandările lor.

În mod normal, oaspeții pot face check-in-ul începând cu ora Pentru orice modificare a acestui orar, consultă personalul de la recepție cu anticipație.

london ontario

Există și un bar disponibil în incintă. Dacă ai nevoie să îți speli hainele în timpul șederii tale la DoubleTree by Hilton Hotel London Ontario, poți face uz de facilitățile și serviciul lor de spălătorie.

Nu-i nevoie să iei cu tine fierul de călcat. Cazarea îți poate pune la dispoziție unul.

london ontario

Hoteluri similare cu DoubleTree by Hilton Hotel London Ontario Cele mai bune hoteluri din Londra 8,5 Excelent 0,1 km față de hotelul actual Situat la cel mult 10 minute de mers pe london ontario față de London Railway Station, hotelul oferă oaspeților o bază london ontario atunci când se află în Londra.

De asemenea, furnizează saună, london ontario ȋncălzită şi internet wireless gratuit.

london ontario

Mai multe despre acest subiect