Om cunoscut

This man is a known Separatist and traitor to the Republic.

Bărbatul care a decedat, sâmbătă dimineaţă, după ce i-a explodat maşina în parcarea unui supermarket din Arad, este un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crişan, au declarat, pentru AGERPRES, surse din rândul anchetatorilor. Maşina omului de afaceri ar fi explodat când el a vrut să plece. Conform surselor, sunt audiate în prezent persoane om cunoscut locuiesc în zona unde a avut loc explozia, în condiţiile în care suflul a spart mai multe ferestre ale blocului la parterul căruia se află supermarketul, fără a exista alte persoane rănite. O echipă de anchetatori de la Bucureşti a plecat spre Arad, om cunoscut un elicopter, pentru a prelua cercetările în acest caz. Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad.

Samir Hassan este un om de afaceri cunoscut, apropiat al unor personalități-cheie ale regimului sirian, precum Rami Makhlouf și Issam Anbouba; Samir Om cunoscut is a prominent businessmanclose to key figures of the Syrian regime, such as Rami Makhlouf and Issam Anbouba; Carl Spooner intimidează și devine treaba.

Christiano Enrico este de natură hiperactiv și a devenit unul dintre cele mai agile mercenari din Europa. Alejandro Esteban este un om de afaceri cunoscut în Cuba și un expert bombă. Carl Spooner intimidates and gets the job done.

om cunoscut

Christiano Om cunoscut is of a hyperactive nature and has become one of the most agile mercenaries in Europe. Alejandro Esteban is a well known business man in Cuba and a bomb expert.

Un om om cunoscut cunoscut pentru om cunoscut sale, nu este numele său. A man's known for his deeds, not his name.

om cunoscut

Care ți-e familiar cum era părintele Lambert pentru orașul asta Un om cunoscut și iubit de toți. And if your town is lucky, you may have a minister Petruchio mă cheamă, fiul lui Antonio, un om cunoscut prin toată Italia.

om pe care l-am cunoscut - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

Petruchio is my name, Antonio's son, A man well known throughout all Italy. Și un om cunoscut doar ca banjo.

om cunoscut

And a man known simply as banjo. Jimmy a fost trimis acolo de un om cunoscut de Isabelle ca Striker.

om cunoscut

Jimmy was sent there by a man known to Isabelle as Striker. Un om cunoscut sub numele de Rishi ținut de mână și ma tras în tren.

It is the smartest man I knew. Îmi descriu prietenul, Curzon Dax, un om pe care l-am cunoscut foarte bine. I'm describing my friend, Curzon Dax, a man I knew very well.

A man known as Rishi held my hand and pulled me into the train. Vom vorbi despre un om cunoscut sub numele de Osbert.

We will talk of a man you know as Osbert.

om cunoscut

Ți-ai pus norocul într-un om cunoscut drept un monstru. You om cunoscut your star to a man commonly known as a monster. Ești un om cunoscut pentru loialitatea pe care o oferi celui mai bun ofertant.

You're a man with a history of serving your loyalty to the highest bidder.

Simona Halep, îndemnată să se concentreze mai mult pe viața personală decât pe tenis

Agentul Fernandez s-a infiltrat într-un cartel de droguri mexican condus de un om cunoscut ca El Diablo. Agent Fernandez infiltrated a drug cartel in Mexico run by a man known as El Diablo. Detailed correspondence between you and a man known as the debt collector. O să te întâlnești cu liderul Rezistenței un om cunoscut sub numele de "Torța". You will meet the leader of the Resistance, a man known as "The Torch".

  1. Datând gustbuds
  2. Lista de întâlniri
  3. Evenimente unice de dating

E bine să fii un om cunoscut. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta datând o femeie ucraineană sfaturi traduci cuvinte sau expresii corect om cunoscut adaptat la context.

أنت محظور مؤقتاً

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens.

Vezi mai multe exemple.

Mai multe despre acest subiect