Palau dating

Koror Hoteluri

Istorie[ modificare modificare sursă ] Primii locuitori au sosit probabil din Indonezia și Insulele Filipine.

cumpărați baza de date de site- uri de date

Primul european care a vizitat aceste meleaguri a fost Fernando Magellanîn anul Spania a controlat teritoriul până încând l-a vândut Germaniei. Germanii au introdus producția de nuci de cocos și mineritul de fosfați, și au ajutat la eradicarea epidemiilor de dizenterie și gripă, cheboksary dating reduseseră populația de la circa Japonia a ocupat teritoriul îndezvoltând industria mineritului, a pescuitului și agricultura.

Îna devenit un teritoriu militar închis.

telefonul de dating online

A fost locul unor lupte crâncene în timpul celui de- al Doilea Război Mondial. Tutela a luat sfârșit la 1 octombriecând Acordul Liberii Asocieri cu Statele Unite al Americii aprobat de către alegătorii palaueni a intrat în vigoare, făcând ca Palau să devină o țară independentă, în asociație cu SUA.

SUA răspunde de apărarea teritoriului și îi dă ajutor economic. În schimb, SUA are dreptul să aibă vase militare inclusiv cu propulsie nucleară în Palau timp de 50 de ani.

dating app 2021 nederland

Grupuri etnice și religia[ modificare modificare sursă palau dating Populația este formată dintr-un palau dating de rase polinezienemalaeziene și melaneziene. Industria principală este turismul. Secretariat of the Pacific Community Official Website.

viteza datând bara de ciocolată a lui bailey

Secretariat of the Pacific Community. Accesat în 26 aprilie

b2 dating site login

Mai multe despre acest subiect