Piață china, Daxue Consulting - Market Research China

Studiu de piata China

China va deveni cea mai mare piață pentru bunurile de lux până în 2025

Șerpii vânduți în piața din Wuhan ar putea fi sursa inițială a coronavirusului din China. Cum s-a transmis virusul la om Foto: Getty Images Șerpii - kraitul și cobra - și liliecii pot fi sursa inițială a coronavirusului recent descoperit, care a declanșat un focar al unei boli respiratorii piață china în China, informează CNN. Cercetătorii au utilizat o analiză a codurilor proteice favorizate de noul coronavirus și au comparat-o cu codurile proteice din coronavirusuri găsite în diferite gazde animale, precum păsări, șerpi, marmote, arici, manici, lilieci și oameni.

aberdeenshire dating realitatea dating show australia

Totuși, la șerpi virusul ar fi ajuns de la lilieci. Șerpii vânează adesea este in dating superfruit în sălbăticie.

Autorităţile oraşului au confirmat în acest final de săptămână 41 de cazuri cu simptome şi 46 de pacienţi asimptomatici, conform datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii OMS. Majoritatea cazurilor noi au fost legate de cea mai mare piaţă de fructe de mare şi legume proaspete din Beijing, situată în vestul oraşului.

Rapoartele preliminare indică faptul că șerpii au fost vânduți pe piața locală de fructe de mare din Wuhan, ridicând posibilitatea ca piață china să fi sărit din speciile gazdă - lilieci - la șerpi și apoi la oameni la începutul acestui focar. Cu toate acestea, modul în care virusul s-ar putea adapta atât gazdelor cu sânge rece cât piață china cu sânge cald rămâne un mister.

după data de 2 ani este ciudat datând un tip mai scurt decât tine

Primii pacienți infectați au luat virusul direct de la animale. Acest lucru a fost posibil deoarece virusul a dobândit o serie de mutații genetice care i-au permis să infecteze și să se înmulțească în interiorul oamenilor.

vistaprint dating cards sindromul down dating show

Acum aceste virusuri pot fi transmise de la persoană la persoană. Studiile de teren au relevat că sursa inițială a coronavirusului este liliacul, iar cămile au servit ca gazde intermediare între lilieci și oameni.

Cuvânt cheie: piata china

În cazul acestui focar de coronavirus dinrapoartele relevă că majoritatea pacienților din primul grup spitalizat erau muncitori sau clienți la o piață locală de fructe de mare unde se vindea și carne procesată și animale consumabile vii, inclusiv păsări de piață china, măgari, oi, porci, cămile, vulpi, șobolani de bambus, arici și reptile. Boala a fost semnalată pentru prima dată la sfârșitul lunii decembrie în Wuhan, un oraș major din centrul Chinei și s-a răspândit piață china.

Global 30 de ani de la masacrul din Piață china Tiananmen: scade influența activiștilor pro-democrație Acum 30 de ani, guvernul chinez a răspuns cu violență cererilor oamenilor pentru democrație. Mulți manifestanți au fugit din țară și au devenit activi politic. Dar influența lor scade, în paralel cu dezvoltarea Chinei. Pe 4 iunietancurile au luat cu asalt străzile capitalei chineze Beijing, pentru a dizolva protestele pașnice din Piața Păcii Divine Tiananmen.

De atunci, călătorii bolnavi piață china Wuhan au infectat oameni în China și în alte țări. Wuhan, orașul-focar, a fost închis din cauza virusului. Numele de coronavirus provine de la forma sa, care seamănă cu o coroană sau o corona solară atunci când este privit la un microscop electronic.

China a blocat accesul echipei de experți care studiază originea pandemiei de coronavirus.

Coronavirusul este transmis prin aer și infectează în principal tractul respirator și gastrointestinal superior. Persoanele infectate cu aceste coronavirusuri suferă un răspuns inflamator sever.

Până acum, nu există niciun vaccin aprobat sau tratament antiviral disponibil pentru infecția cu coronavirus. Editor: Robert Kiss.

Mai multe despre acest subiect