Psihologie dating

RELATII FERICITE - Psihologie de cuplu si dating din Bucuresti

psihologie dating dating castii de chat delhi

Silviu Istrate În primul rând, persoanele care erau mai conștiincioase, extrovertite și agreabile — dar mai puțin nevrotice — psihologie dating tendința de a fi mai fericite și per total și în relație.

La fel, oamenii care aveau parteneri mai conștiincioși și mai puțin nevrotici erau, de asemenea, mai fericiți.

psihologie dating dating ray ban wayfarer

Cu alte cuvinte, când sunt analizate izolat, trăsăturile de personalitate ale oamenilor și ale partenerilor lor contează când vine vorba de cum se raportează psihologie dating relațiile lor și la viață în general, dar similaritatea de personalitate?

Nu prea. Efectele similarității erau mici și nesemnificative.

psihologie dating fata asiatică datând din australia

Merită observat și că aceste efecte contează mult mai puțin decât cele care derivă din propria personalitate. Publicitate Aceste rezultate seamănă și cu alte cercetări despre similaritate și satisfacția în relații.

De exemplu, un studiu anterior a descoperit că atunci când e vorba de a prezice satisfacția în relație și față de viață în general, ce contează cel mai mult sunt trăsăturile tale de personalitate, apoi cele ale partenerului, și pe ultimul loc similaritatea dintre tine și partener.

psihologie dating black transmen dating

Din nou, psihologie dating similarității erau foarte slabe în acest studiu. Există un corolar important la această poveste. În vreme ce similaritatea reală nu pare să fie un factor predictiv important pentru succesul relației, similaritatea percepută este.

psihologie dating 45 dating 19

Cu alte cuvinte, când oamenii cred că personalitatea lor este similară cu a partenerului lor indiferent dacă e adevărat sau nuau tendința să fie mai fericiți. Mai exact, asta apare când ne uităm la trăsături legate de dominanță și submisivitate, unde oamenii au tendința să fie mult mai fericiți când fac pereche cu un partener care posedă trăsătura opusă mai degrabă decât aceeași trăsătură.

psihologie dating dating queen anne china

Mai multe despre acest subiect