San jose

San Jose, California - Wikipedia
Es mejor rezarle a San José. E mai bine să pariezi pe sfântul Iosif. Sobre el establo la madre y San José. San José, haz que se junten. Joseph al meu, fă-i să fie împreună.

San jose modificare modificare sursă ] La 3 aprilieconsiliul local a adoptat San jose José drept scrierea corectă a numelui pe san jose orașului, pe documentele oficiale, și pe numele departamentelor locale.

Prin hotărârea consiliului local, transcrierea San José este folosită când numele este scris folosind litere mari și litere mici, dar nu atunci când numele orașului este scris numai cu litere mari.

dating singur spectacol coreean fete in cautare de baieti

De multe ori, numele orașului este scris fără diacritice drept San Jose. Numele oficial rămâne The City of San Jose fără diacritice pe siteul oficial.

Economie[ modificare modificare sursă ] Adobe Systems headquarters San José găzduiește un mare număr de companii în domeniul tehnologiei înalte. Densitatea mare de companii in domeniul calculatoarelor, ingineriei și microprocesoarelor în apropierea orașului au făcut ca zona sa fie denumită Silicon Valley.

viteza de întâlnire dating orlando nu utilizați dating online

San José fiind cel mai mare oraș din această zona geografică, s-a autoproclamat drept capitala Silicon Valleydeși nu exista o astfel de demarcație teritorială.

Universitățile din zona orașului — San José State UniversitySanta Clara Universityși Stanford University furnizează un număr san jose mare de ingineri economiei locale.

ventilatoarele celtic dating site dating sligo irlanda

Creșterea economică majoră în timpul perioadei cunoscută sub numele tech bubble a făcut ca prețurile locuințelor sa crească exponențial, traficul în jurul orașului să fie foarte congestionat și rata șomajului sa scadă la un nivel foarte mic.

La începutul mileniului economia locală a încetat să crească în ritmul perioadei precedente, rata șomajului a început să crească și traficul rutier să fie redus. San Jose avea înregistrate În ruth datingcomparativ cu orașele americane cu peste Piața imobiliară este motivul principal.

În același timp, san jose din zona municipală a orașului au cel mai mare venit față de alte orașe americane cu peste San Jose înregistrează cele mai multe certificări de invenții și patente față de orice alt oraș.

cântăreți datând jucători de hochei faceți cunoștință de astăzi

În San Jose se află ziarul San Jose Mercury Newsprecum și numeroase publicații locale, cinci posturi de televiziune, șase stații de radio în banda AM și șaisprezece stații de radio în banda FM.

În aprilieCharles David Herrold, un profesor de electronică din San Jose, a lansat un post de radio care emitea vocea umană. Postul s-a numit San Jose Calling și a fost primul post de radio din lume cu programe pentru o audiență largă.

newz bar liverpool speed​​ dating speed​​ dating clasa

A fost primul post de radio care a emis muzică pe calea undelor pentru audiența sa în Soția lui Herrold, Sybil, a devenit astfel prima femeie disk jockey în Acest cântec a câștigat un premiu Grammy în ISBN Romanul reflectă o lume post-catastrofă, situată în jurul orașului San Jose.

Mai multe despre acest subiect