Site-ul de conectare

După conectarea la un grup, site-ul de echipă existent păstrează aceeași adresă URL, setări și permisiuni.

Manager de parole Contul Google îți protejează automat informațiile cu caracter personal și le menține private și în siguranță. Acest instrument simplu îți oferă recomandări personalizate ca să-ți păstrezi contul în siguranță. Contul Google are un manager de parole încorporat care îți salvează în siguranță parolele într-un singur loc, la care numai tu ai acces. Ajutor la îndemână Serviciile Google, de la Chrome la YouTube, funcționează mai bine și te ajută să faci mai multe dacă te conectezi.

Administratorul site-ul de conectare adăuga apoi alți proprietari și membri la grupul conectat. Sfat: Puteți utiliza instrumentul de pregătire a modernizării pentru a genera un raport despre colecțiile de site-uri din entitatea găzduită, inclusiv informații despre site-urile care sunt pregătite să fie conectate la Microsoft Groups.

Raportul va identifica, de asemenea, acele colecții de site-uri care pot necesita atenție înainte de a le conecta site-ul de conectare Microsoft Groups. Important: Dacă administratorul SharePoint activează această caracteristică, proprietarii de site-uri pot începe procesul pentru a se conecta la un nou grup de Microsoft Pentru mai multe informații, consultați permiterea sau împiedicarea administratorilor colecției de site-uri să conecteze site-urile de echipă clasice la noile grupuri Microsoft Atunci când un site de echipă SharePoint existent este conectat la un nou grup de MicrosoftURL-ul său, setările și permisiunile nu se modifică.

 Кармен. Ту, что работает в столовой. Бринкерхофф почувствовал, как его лицо заливается краской. Двадцатисемилетняя Кармен Хуэрта была поваром-кондитером в столовой АН Б. Бринкерхофф провел с ней наедине несколько приятных и, как ему казалось, тайных встреч в кладовке.

Acest lucru înseamnă că proprietarii de site-uri, membrii și vizitatorii pot continua să funcționeze definiți dating yahoo întreruperi. În timp ce paginile existente nu sunt actualizate automat, puteți începe modernizarea site-ului de echipă.

Acest lucru înseamnă că paginile existente nu sunt modificate, dar se adaugă o pagină de pornire nouă a site-ului de echipă modern.

Folosiți Contul Google pentru a vă conecta la alte aplicații sau servicii

Un link la pagina de pornire anterioară este adăugat la navigarea site-ului sub "pornire" în bara de navigare din stânga. Acest link la pagina de pornire anterioară este acolo dacă doriți să mutați orice particularizări la noua pagină de pornire a site-ului de echipă modern.

casual tating sinonimes Vreau să cunosc o femeie fără înregistrare

În plus, puteți să creați pagini noi și chiar să faceți una dintre aceste pagini noi pe pagina de pornire a site-ului. Pentru mai multe informații, consultați lucrul mai bine împreună cu site-urile de echipă SharePoint microsoft pentru aplicații și Aflați despre grupurile Microsoft Pentru a conecta un site existent la un nou grup de Microsoft Deschideți meniul Setări din antetul de navigare din suita de sus și faceți clic pe Conectare la un grup nou de Microsoft Apare experiența de creare a grupului.

Opțional, actualizați numele grupului și aliasul de e-mail și selectați confidențialitatea și clasificarea grupului dacă este activată în entitatea găzduită. Apoi faceți clic pe conectare grup.

  • Site-uri Google: conectați-vă
  • Infidelity dating site
  • Dating în kitimat bc
  • Dating online mississippi
  • Его лицо залила мертвенная бледность.

Pentru mai multe informații despre crearea și setările de grup, consultați Aflați despre grupurile Microsoft Notă: Atunci când există grupuri de securitate în site-ul de echipă pe care îl conectați la un grup Microsoftapare o avertizare care spune că trebuie să adăugați fiecare membru individual la membrii grupului nou.

Acest lucru le oferă acestor membri acces la alte sarcini de grup. Apare panoul Adăugare și atribuire persoane.

Administrator al colecției de site-uri

Aceasta este o listă propusă de proprietari și membri, pe baza unei inspecții a site-ului existent. Puteți să adăugați proprietari și membri noi sau să eliminați persoane din listele propuse.

Faceți clic pe Terminare după ce ați terminat.

dating online de benzi desenate uni graz viteză dating

Apare noua pagină de pornire a site-ului. Noua pagină de pornire modernă include următoarele: un link la pagina de pornire anterioară în bara de navigare din stânga, sub "pornire" un link către "conversații" în bara de navigare din stânga care navighează la cutia poștală Outlook a grupului o parte Web activitate site care va afișa utilizarea reală, curentă în site un aspect de pagină modern, care poate fi modificat cu ușurință pentru a corespunde nevoilor gruparea informațiilor din antet, inclusiv confidențialitatea, clasificarea dacă este setată și fotografii membru Puteți să gestionați în orice moment apartenența la noul grup.

Permisiunile de site și apartenența la grup Permisiunile de site și apartenența la grup sunt administrate separat.

Conectarea unui site de echipă SharePoint experience Classic la un nou grup Microsoft 365

Membrii site-ul de conectare au site-ul de conectare acces la site-ul de echipă, însă site-ul de echipă poate fi partajat cu utilizatori suplimentari care nu sunt membri ai grupului. Site-urile și grupurile au tipuri diferite de permisiuni. Următoarele liste Arată relația dintre permisiunile de site și apartenența la grup: Colecția de site-uri Acestea sunt grupurile de permisiuni implicite cu nivelurile de site-ul de conectare implicite pentru o colecție de site-uri: Proprietarii site-ului de echipă control total Membri ai site-ului de echipă Editare Vizitatorii site-ului de echipă citiți Aceste grupuri acceptă apartenența imbricată, cum ar fi grupurile Azure Active Directory sau site-ul de conectare de securitate Microsoft Microsoft Grupare Acestea sunt rolurile de grup cu nivelurile de permisiune : Proprietari de grup control total Membri de grup Editare Aceste roluri nu acceptă apartenența imbricată, cum ar fi grupurile Azure Active Directory sau grupurile de securitate Microsoft Atunci când adăugați utilizatori la aceste roluri, acestea sunt adăugate automat la grupurile de permisiune pentru colecția de site-uri asociate: proprietarii de grup devin proprietarii de site-uri și membrii grupului devin membri ai site-ului.

Este rău să vă legați înapoi la un site care s-a conectat la dvs.? Publicat: Dacă ați rulat un blog de ceva timp, probabil ați întâlnit e-mailuri trimise prin sistemul dvs. Vor avea o varietate de subiecte și text în diferite grade de engleză ușor de înțeles, dar toate se rezumă la un singur lucru: o cerere. Primești un link, nu site-ul de conectare să îl plătești cu altceva decât un link propriu, toată lumea este fericită, toată lumea beneficiază, treci mai departe cu viața. Cu toate acestea, există o problemă, iar această problemă este problema legăturii reciproce.

Conectarea unui grup la un site existent Atunci când conectați un site de echipă existent la un nou grup de Microsoft se întâmplă următoarele modificări de permisiune: Administratorul colecției de site-uri care conectează site-ul de echipă la un grup nou devine un proprietar al grupului.

SharePoint va sugera ca utilizatorii să fie adăugați la grupul proprietarilor de grup și al membrilor grupului în funcție de utilizatorii actuali ai site-ului. Dacă grupurile de permisiuni de site conțin grupuri de securitate sau grupuri Azure Active Site-ul de conectare, SharePoint nu este în măsură să sugereze membri de grup pe baza conținutului acestor grupuri-trebuie să adăugați manual acești utilizatori la grup.

'+_.B(f)+"

Orice membri de grup noi pe care îi specificați sunt site-ul de conectare la grupurile de permisiuni pentru colecția de site-uri asociate-proprietarii de grup sunt adăugați la grupul proprietari de site-uri de echipă, iar membrii grupului sunt adăugați la grupul membri ai site-ului de echipă. Aceste modificări sunt efectuate la nivelul colecției de site-ul de conectare.

bwwm dating online ceapa dating parody

Dacă aveți subsite-uri și ați încălcat moștenirea permisiunilor, modelul de permisiuni rămâne neschimbat. Permisiunile se filtrează în jos de la nivelul colecției de site-uri în funcție de modelul pe care l-ați creat, inclusiv de noii proprietari și membri ai grupului. Dacă setați nivelul de confidențialitate al grupului nou la public, atunci toate persoanele din organizația dvs.

Consultați și.

Mai multe despre acest subiect