Ștergeți contul de dating. Cum se șterge contul Date.com

ștergeți contul de dating

Important: Dacă aveți un abonament sau servicii din afara Microsoft care sunt asociate cu acest cont, nu le putem anula pe acestea în numele dvs. Se recomandă ferm să nu închideți acest cont până când nu vă asigurați că nu aveți abonamente personale sau organizaționale sau solduri restante asociate cu acest cont.

Pentru fiecare abonament plătit, accesați abonamentul pe care doriți să-l anulați și selectați Plată și facturare ce apare sub numele abonamentului pe care doriți să-l anulați.

Cum să ștergeți contul de aplicație indian dating?

Selectați Anulare și urmați instrucțiunile rămase. Pentru orice abonament care nu este listat acolo, mergeți la serviciu sau la comerciant, dacă ați cumpărat abonamentul de la un comerciant pentru a-l anula.

ștergeți contul de dating speed​​ dating strasbourg 2021

De exemplu, dacă aveți un abonament Skype, accesați pagina de asistență Skype și căutați informațiile de anulare. Anunțați alte persoane cum să vă contacteze Dacă adresa de e-mail asociată contului dvs. Microsoft se termină cu outlook. În timpul perioadei de așteptare, totuși, inboxul dvs. Dacă e-mailul asociat contului Microsoft este de la un alt furnizor, cum ar fi gmail.

Cum să ștergeți contul com dating?

Puteți seta un răspuns automat pentru a anunța pe toată lumea că acel cont va fi închis și a le spune unde să vă trimită mesaje de e-mail pe viitor. Conectați-vă la ștergeți contul de dating Outlook.

Selectați pictograma Opțiuni și apoi selectați Opțiuni.

Despre funcția Ștergere date din aplicația Găsește-mi telefonul Aceste informații se aplică și tabletelor. Metoda 1: După cum este indicat în imaginile de mai jos, atingeți Ștergere date din aplicația Găsește-mi telefonul pentru a șterge toate datele de pe telefon datele din Cloud nu vor fi șterse. Figura 1. Figura 2.

Sub Gestionarea contului, atingeți sau selectați Trimiterea răspunsurilor automate de concediu, apoi urmați instrucțiunile. Puteți alege și Redirecționarea e-mailurilor sub Gestionarea contului, pentru ca e-mailurile primite să fie trimise la o altă adresă de e-mail.

Despre funcția Ștergere date din aplicația Găsește-mi telefonul

Totuși, rețineți că atât răspunsurile automate, cât și redirecționarea e-mailurilor nu vor mai funcționa atunci când contul dvs. Microsoft va fi închis definitiv, după perioada de așteptare de 60 de zile. Dacă ați utilizat un serviciu Microsoft pentru a stoca orice fișier sau informații asociate contului închis, nu veți putea să îl accesați. Ștergeți contul de dating doriți să păstrați ceva, trebuie să salvați o copie.

Cum se șterge contul Date.com - rezolvat

De exemplu: E-mailuri, documente și fotografii pe care le-ați stocat în Outlook. Datele cu caracter personal pe care le-ați stocat în HealthVault.

Informații despre achiziții de la Microsoft. Date de portofoliu pe MSN Money. Persoane de contact din Messenger adăugate la Skype.

ștergeți contul de dating ce ar trebui să spun la viteza datând

Pentru mai multe informații despre cum să faceți un back up pentru lista de persoane de contact, căutați în pagina de asistență Skype. Cheile de produs pentru produsele achiziționate cu acest cont Microsoft. Software-ul instalat de dvs.

Există câteva date pe care nu le puteți salva atunci când vă închideți contul Microsoft. Nu veți mai putea accesa muzica descărcată folosind un Xbox Music Pass. Muzica și videoclipurile cumpărate direct vor putea fi redate în continuare, dar nu pot fi transferate pe alt dispozitiv.

Cum se șterge un cont de datare - rezolvat

Progresul din cadrul jocurilor, scorurile și gamertagul dvs. Uitați-vă la dispozitivele dvs.

ștergeți contul de dating boabe și baghete datând site- ul

Dispozitive cum ar fi telefoane Windows, computere care Windows 8. Unele dintre aceste dispozitive vor ștergeți contul de dating în continuare într-o anumită măsură, dar nu veți putea utiliza toate aplicațiile și caracteristicile lor.

Șterge datele de navigare

Înainte de a vă închide contul, luați în considerare posibilitatea de a configura aceste dispozitive cu alt cont Microsoft, pentru a vă putea conecta în continuare. Gestionați conturile Microsoft ale copiilor dvs. Dacă gestionați contul Microsoft al unui copil, contul său rămâne deschis dacă al dvs.

De asemenea, veți pierde feedback-ul dvs. Înainte de a vă închide contul, vă recomandăm să ne contactați mai întâi. Nu vrem să vă vedem plecați și vom face tot ce putem pentru a rezolva problemele pe care le aveți. Dacă doriți să vă închideți contul pentru că ați făcut acest lucruați decis să nu mai vindeți, puteți face acest lucru și vă puteți lăsa contul activ - pur și simplu eliminați metoda de plată automată și anulați abonamentele la instrumentul de vânzare.

Mai multe despre acest subiect