Vkontakteru dating

vkontakteru dating

VKontakte, cea mai mare rețea de socializare din Federație, își lansează propria aplicație pentru întâlniri, aplicație numită Lovina care pune accentul pe apelurile video rapide, scrie Bloomberg.

online dating prima abordare viteză dating febră hk

Recent și Facebook a extins disponibilitatea aplicației de dating, iar în Rusia Tinder este obligată să ofere datele vkontakteru dating dacă autoritățile cer asta.

Aplicația Vkontakteru dating de la VKontakte oferă utilizatorilor posibilitatea de a comunica prin apel video, la întâmplare, timp de câteva minute cu persoane ce le-au apreciat profilul. VKontakte susține că formatul video este mai practic și mai sigur pentru utilizatori, 40 plus dating delhi aceștia nu pot cădea ușor în capcana pozelor false.

cunoaste femei ce ar trebui să știți despre întâlnirea unui marin

Vladimir Makhov, șeful proiectului, susține că ideea i-a venit după o întâlnire nereușită care a durat trei ore. Aplicația Lovina folosește inteligența artificială pentru a proteja utilizatorii de conținutul indecent, cum ar fi cazul în care userii își arată părțile intime în timpul chat-ului.

Cel care va face asta va fi blocat și nu va mai putea accesa aplicația. În plus, compania susține că apelurile video sunt confidențiale.

cine este alec baldwin dating acum viteza neagră datând din zona bay

Pentru a evita încălcarea vieții private, Lovina are un profil de utilizator separat de cel din rețeaua socială VKontakte. Badoo, Tinder și Mamba sunt principalele aplicații de dating din Rusia.

Dacă aveți nevoie de o imagine frumoasă gata, mergeți la aceste resurse: Zastavok. Pe site-urile de imagini, totul este defalcat pe subiecte.

În Rusia, țară cunoscută pentru controlul exercitat de autorități asupra internetului, viața nu este ușoară pentru liderul domeniul de dating, Tinder. În iunie, arbitrul internetului rusesc, Roskomnadzor, a afirmat că celebra aplicație de întâlniri online Tinder va trebui să ofere, la cerere, datele vkontakteru dating săi serviciilor rusești de informații, printre care și FSB.

Roskomnadzor alcătuiește o listă cu serviciile online active în Rusia și care trebuie să ofere datele utilizatorilor lor către autoritățile rusești, dacă există o vkontakteru dating în acest sens. Tinder "a fost adăugat la acest registru după ce a transmis informațiile necesare, la cererea Roskomnadzor", a scris agenția, pe Twitter.

dating queenstown noua zeelandă dating perechi de perechi

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

dating fanii hays ks dating

Mai multe despre acest subiect