Datând viermi

Dracunculoză - Wikipedia

Home » Natura » Inovaţia care face ca viermii să fie folosiţi în zonele de război, pentru a trata răniţii Inovaţia care datând viermi viermi ca viermii să fie folosiţi în zonele de război, pentru a trata răniţii Alexandru Voiculescu Într-un nou demers de a-i vindeca pe cei răniţi în zonele de conflict, guvernul britanic trimite viermi datând viermi locuri precum Siria, Yemen sau Sudanul de Sud.

Odată ce aceste larve — care de obicei sunt de muşte — au contact cu pacientul, trec direct la treabă, menţinând rănile deschise fără bacterii prin consumarea ţesutului mort şi prin împrăştierea salivei cu proprietăţi antibacteriene, scrie Live Science.

datând viermi

Tratamentul, deşi poate părea macabru pentru oamenii moderni, datează din timpuri străvechi, fiind folosit, spre datând viermi, de populaţiile băştinaşe din Australia pentru a curăţa rănile.

De asemenea, chiar şi în Primul Război Mondialsoldaţii din tranşee îi foloseau pentru a se trata.

datând viermi

Clasamentul celor mai tari străzi din lume Acum, această terapie poate ajuta oamenii cu răni infectate. Proiectul de Metoda este astfel foarte ieftină, iar viermii pot fi crescuţi aproape oriunde. Odată ce ouăle de muşte sunt depuse, acestea vor fi sterilizate şi incubate pentru o zi sau două.

datând viermi

Apoi, larvele vor putea fi folosite, punându-se direct pe rană sau în pungi speciale care apoi sunt înfăşurate în jurul unei răni. Totuşi, pentru a preveni răspândirea unei boli, aceştia nu pot fi folosiţi de două ori.

datând viermi

De aceea, larvele trebuie aruncate în recipiente clinice după fiecare utilizare. Dacă unele ar scăpa în sălbăticie, nu ar exista probleme, întrucât larvele trec prin procesul de sterilizare atunci când devin muşte.

datând viermi

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:.

Mai multe despre acest subiect