Multiplayer android

Top ·12 min citit·Vizualizări Care sunt cele mai bune jocuri Android?

▷ 7 Dintre Cele Mai Bune Jocuri Locale Multiplayer Pentru Android | Routech

Care sunt cele mai bune jocuri iOS pe care să le multiplayer android pe iPhone sau iPad? De la înființare, jocurile de noroc online au progresat zi de zi. A fost o vreme când jocurile erau jucate doar pe un singur dispozitiv de către un singur jucător.

A fost un hit gigantic pe PC și a devenit unul dintre cele mai mari jocuri multiplayer pentru Android. Combinația sa de explorare, luptă și construcție creativă face un joc grozav și puteți juca modul multiplayer fără a fi nevoie de o conexiune la Internet. Conectați-le pe toți la aceeași rețea WiFi și veți explora și crea împreună împreună în cel mai scurt timp. Preț: 6,99 USD Metoda locală multiplayer: Wifi Carcassonne De la mese la telefoane, Carcassonne este un joc de societate foarte apreciat pe care îl puteți juca local ca aplicație. Jucătorii iau rând multiplayer android rând plăci care creează lumea în care joacă jucătorii.

Mai târziu, tehnologia a permis mai multor jucători să joace pe același dispozitiv. Cu toate acestea, astăzi a devenit ușor să joci jocuri care permit prietenilor să joace același joc pe dispozitive diferite și în locații diferite. Și acest lucru este posibil datorită creșterii tehnologiei, care a generat cele mai bune jocuri online multiplayer.

multiplayer android

Prin urmare, problema este să știi cum să recunoști cel mai potrivit pentru a-ți face alegerea. În acest articol, aruncăm o privire asupra primelor 20 de jocuri online multiplayer pe care le puteți juca pe dispozitivele dvs.

Account Options

Android sau iOS împreună cu prietenii, familia și alți jucători din întreaga lume. Iată cele mai bune jocuri multiplayer online pentru Android și iPhone 1. Jocul prezintă de jucători care cad în același timp de pe un munte pentru a-și alege armele și a începe să lupte unul împotriva celuilalt până când mai rămâne un singur luptător.

PUBG Mobile vine în trei moduri diferite: modul single player, duo și echipă. Prin aceste moduri, puteți face echipă cu prietenii pentru a lupta împotriva altor luptători. Totuși, Fortnite este puțin diferit, deoarece este multiplayer android interesant decât alte jocuri online. În fiecare săptămână jocul adaugă noi caracteristici pentru plăcerea jucătorilor.

 • Dating edmundston
 • Dating capace de sticle coca cola

Comparativ cu Asphalt 8: Airborne, acest joc epic de curse de mașini prezintă o grafică uimitoare, colecții uimitoare de hypercar, precum și locații noi și interesante. Puteți să vă personalizați cursa, să multiplayer android între caracteristicile single player și multiplayer și să comutați la controale inteligente sau manuale. O îmbunătățire notabilă este prima caracteristică de alergare a clubului care vă permite să vă creați propria comunitate de alergători cu aceeași idee.

Navigare în articole

Noul Asphalt Stream este fără îndoială unul dintre cele mai bune jocuri mobile pe care le poți juca pe dispozitivele Android și iOS. Clash Royale Acesta este unul dintre cele mai acceptate jocuri pe care îți va plăcea să le ai pe dispozitivele tale Android sau iOS, mai ales dacă ai mai jucat popularul Clash of Clan, deoarece cele două jocuri sunt destul de similare. Acesta este un joc de cărți în care concurezi cu alți jucători pentru a demonstra cine este cel mai bun joc. Ultima zi pe Pământ: supraviețuire Acesta este un multiplayer android în care lupți pentru a supraviețui într-un oraș inundat de zombi.

Jocul este construit în jurul unui oraș afectat în mare parte de un virus mizerabil. Un număr de orășeni mor și, ca supraviețuitor, trebuie să lupți împotriva zombilor strigoiți mergând împușcându-i. În joc aveți și opțiunea de a vă construi propriile arme. Bazin cu bile Este unul dintre jocurile vechi pe care îți va plăcea să le ai pe dispozitivul tău Android sau iOS. Acesta este un concept simplu de jocuri de biliard.

Deci, multiplayer android sunteți un fan al jocurilor de multiplayer android, vă recomandăm să aveți acest joc pe dispozitivul dvs. Android pentru a concura cu alții din întreaga lume.

Jocuri multiplayer

Mortal Kombat 11 Este posibil să nu fie prima dată când auzi de acest Mortal Kombat. Este, de asemenea, unul dintre vechile jocuri de luptă care văd îmbunătățiri mari în fiecare an. Deși este posibil să preferați popularul joc Tekken, vă va plăcea și acest joc dacă încercați.

multiplayer android

Vă permite să luptați împotriva altor jucători. Dacă l-ai mai jucat pe o consolă, Mortal Kombat 11 este acum disponibil pe dispozitivele tale Android și iOS. Acesta este un alt joc al mărcii, de care vă puteți bucura pe dispozitivul dvs.

multiplayer android

Jocul este foarte grafic și este recomandat pasionaților de FPS. Minecraft Minecraft a existat de la sosirea primelor PC-uri. Jocul îți cere să lupți cu dușmanii și să protejezi oamenii din jurul tău de inamici. Trebuie să-ți folosești imaginația pentru a prezice ce s-ar putea întâmpla și să o folosești pentru a-ți strategiza mișcările.

multiplayer android

Este un joc video cu un pixel mare. Call of Duty: Mobile Call of Duty există de mult timp și de atunci a crescut în popularitate. Dar recent a fost anunțat pentru utilizatorii de telefoane mobile.

 1. Dating loc în new delhi
 2. However my more extensive experience with the '.
 3. Site- ul de dating pentru goths
 4. Datând o sticlă de cocs
 5. Через пять секунд она станет двусторонней.
 6. Datând un bărbat transgender la femeie
 7. Росио подняла брови.

Printre alte jocuri de luptă, nu vă puteți permite să ratați experiența mobilă a francizei CoD. Call of Duty Mobile este fără îndoială unul dintre cele mai bune jocuri mobile pe care ar trebui să le ai pe dispozitivele tale mobile. Riptide GP Renegade Dacă sunteți un iubitor de jocuri de curse, acesta este unul dintre puținele jocuri pe care veți dori multiplayer android le aveți pe dispozitivul dvs.

În Riptide GP Renegade trebuie să alergi pe o stradă plină de apă folosind abilitățile tale excelente de curse. Deși acesta este un joc MotoGP mai popular, este mai uimitor decât alte jocuri de multiplayer android pe care probabil le-ai jucat pe consolă sau pe dispozitivul tău mobil.

Related Posts

Te afli într-o cursă în care concurezi cu alți alergători din întreaga lume. Remi indian Dacă sunteți un iubitor de jocuri de cărți, Indian Rummy este un joc pe care ar trebui să-l încercați. Jocul a fost inițial pe consolă și a câștigat mintea multor pasionați de jocuri de cărți.

Astăzi, Rummy vă este disponibil pe Multiplayer android și pe iOS. Prin caracteristica multiplayer online a acestui joc, vă puteți conecta cu alți jucători din întreaga lume.

Cavaler de brioșă Jocul este construit în jurul unui băiețel care se pierde într-o pădure. În căutarea sa de a găsi adăpost, el dă peste o casă în care o zână îl transformă într-un monstru. Scopul tău este să anulezi blestemul și să-l readuci pe băiat la statutul său uman.

multiplayer android

Fun Run 3 Este un joc arcade pe care îți va plăcea să îl ai pe dispozitiv. Este livrat cu o hartă ușor de utilizat. Fun Run 3 este un joc multiplayer care îți oferă bonusuri, astfel încât să poți cumpăra mai multă viteză pentru a-ți bate adversarii.

Peer To Peer with one of them in control

Legendele arcane Este posibil să nu fie prima multiplayer android când auzi de Arcade Legends. În joc, treci prin mai multe seifuri în căutarea obiectelor de valoare. În căutarea ta, întâlnești animale valoroase și te amesteci cu ei ca colegi.

Subtitrări de buzunar Acest joc este disponibil în trei dimensiuni. Trebuie să alegeți între trei personaje diferite: Războinic, Arcaș și Vrăjitoare.

 • Prinderea ochilor profilul de dating online
 • Karma dating app

Alegeți caracterul pe care îl doriți în funcție de preferințe. Pocket Legends vine cu o grafică superbă și un control prietenos pentru jucători. Timpul de șah Este un joc vechi pe care veți dori să îl încercați.

multiplayer android

Aproape orice pasionat de jocuri de societate l-ar fi jucat sau cel puțin s-ar fi poticnit cu jocul de șah. Multiplayer android puteți multiplayer android șah pe dispozitivele dvs. Android și iOS.

Computer Based Server

Vă puteți conecta cu alți jucători de șah din întreaga lume pentru a vă bucura de mișcări. Mini miliție - Doodle Army 2 Cu acest joc 2D pe dispozitivul dvs. Tragerul senzațional vă ține la curent cu toate distrugerile care multiplayer android întâmplă în joc. A se vedea, de asemenea.

Mai multe despre acest subiect